Flot afslutning af Emily ved Europæiske juniormesterskaber i svømning i Byen Baku i Azerbaijan - European Games 2015

Ovenpå mesterskaberne, er status den at Emily svømmede et flot mesterskab, hvor hun på 100 meterne var helt på niveau med sit årsbedste Emily svømmede 100 crawl 3 gange på en dag. Først individuelt, hvor hun svømmede sin hurtigste morgentid nogensinde med 58,0 og efterfølgende to gange i holdkapperne først i indledende, hvor Emily svømmede 58,2 og igen om aften i finalen, hvor Emily svømmede samme tid som om morgen. Holdkappen sluttede som nummer 5 ved stævnet. På 50 fri svømmede Emily 27/100 dele fra sin personlige rekord, hun havde aftenen inden haft lidt søvnbesvær og med under 5 timers søvn var løbet godkendt, dog uden at være prangende. Emily sluttede stævnet af med at svømme tre 200 meter fri i et hæsblæsende tempo, den første var med et meget modigt udlæg, som kostede lidt i den afsluttende fase af løbet. De næste to gange var i holdkapperne hvor Emily satte personlige rekord med over et sekund. I finalen sluttede Emily og de tre øvrige deltagere fra Danmark på en flot 7. plads

Så samlet set var det en flot debut og deltagelse af Emily ved det første European Games som blev afholdt i Azerbaijan. Der er ingen tvivl om at Emily har fået masser af erfaring omkring det at præsterer ved et stort mesterskab. Endvidere er oplevelsen af at deltage i en ramme som den der var i Baku med over 6000 sportsfolk noget, der giver Emily motivationen til at yde mere til træningen for at blive en endnu dygtigere svømmer.